Anita Blankestijn overleden

28 juni 2020


Ons bereikte het droevige bericht dat afgelopen vrijdag Anita Blankestijn, voormalig lid, op 61 jarige leeftijd is overleden. Anita is vele jaren lid van onze vereniging geweest en zeer actief in het bestuur en de jeugdcommissie. Van 2002 tot en met 2006 was zij voorzitter van de jeugdcommissie en in de periode 2007-2010 was zij secretaris van onze vereniging.

Ook was zij gedurende verschillende jaren zeer actief betrokken bij de organisatie van het Open Jeugdtoernooi. Anita was een heel plezierig persoon om mee samen te werken. Wij herinneren haar als bescheiden, warm, vrolijk en een gezellig persoon, die altijd veel enthousiasme uitstraalde. Door haar ziekte werd het tennissen steeds moeilijker en op enig moment moest zij daarmee stoppen. Ook daarna zagen we haar met Hans nog regelmatig op het park om te kijken naar het spel dat zij zo graag speelde.

De laatste keer was vorig jaar tijdens het Paul-de-Bruin-event, toen Tamara in een mooie speech aandacht vroeg voor een sponsoractie ten behoeve van de behandeling van de ziekte waaraan Anita leed. Wij zullen Anita ontzettend missen. We wensen Hans, Joëlle, Tamara en hun partners veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.  

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 346 213 280

(Postadres: Postbus 61, 3738 ZM Maartensdijk)

Sportpark: Dierenriem 6A
3738 TR Maartensdijk