Inschrijven voorjaarscompetitie 2019 Rood, Oranje en Groen

Rode, Oranje en Groene tenniskids kunnen zich nu inschrijven voor de voorjaarscompetitie 2019. LET OP: de inschrijving sluit op vrijdagavond 14 december 2018.

Rode en Oranje competitie (zondagochtend)
De World Tour heet voortaan de Rode en Oranje competitie.

De Rode competitie is voor kinderen met geboortejaar 2010 t/m 2013. Je speelt korte enkel partijtjes op een mini-baan met rode ballen.
De Oranje competitie is voor kinderen met geboortejaar 2008 t/m 2011. Je speelt enkel- en dubbel partijtjes op een driekwart baan met oranje ballen. Er zijn 8 speelochtenden van eind maart tot half juni. Jongens en meisjes spelen door elkaar.

Voorjaarscompetitie Groen (zondagochtend)
De Groene competitie is bedoeld voor kinderen die geboren zijn in 2007 t/m 2009.

Er wordt gespeeld op 7 zondagochtenden in april, mei en begin juni (maximaal een halve dag). Per speeldag speel je als team 4 enkels en 2 dubbels. Jongens en meisjes spelen door elkaar. 

Meer informatie over de leeftijdsindeling en tenniskids kleuren kun je vinden op de speciale tenniskids-website.

Onderaan deze pagina vind je een link om je in te schrijven. Hierbij kun je een voorkeur aangeven, maar de indeling wordt bepaald door de JC in overleg met de trainer. Vragen kun je stellen via [email protected].

Extra informatie Rode en Oranje competitie
Je speelt met je team in een poule tegen andere clubs uit de regio. Er zijn 8 speeldagen: zondag 31 maart, zondag 7 april, zondag 14 april, maandag 22 april (tweede Paasdag), zondag 19 mei, zondag 26 mei, zondag 2 juni en maandag 10 juni (tweede Pinksterdag). Je speelt zowel thuis als bij andere verenigingen.
De Rode competitie duurt ongeveer anderhalf uur en de Oranje competitie ongeveer tweeënhalf uur. De aanvangstijd is meestal rond 9.00 maar wordt bepaald door de ontvangende vereniging.
Je geeft je individueel op en vervolgens worden de teams samengesteld door de JC en de trainer. Je kunt wel aangeven bij wie je graag in het team wilt. We zullen er zo goed mogelijk rekening mee proberen te houden. Er is geen garantie dat je kunt worden ingedeeld. De JC bepaalt, in overleg met de trainer, het aantal teams dat opgesteld kan worden en de definitieve teamindeling.

Ieder team heeft 1 of 2 teambegeleiders, ouders van de kinderen uit dat team. Zij zullen o.a. de kinderen begeleiden tijdens de competitiedag, en het vervoer van de uitwedstrijden regelen met de overige ouders. Van te voren zal er een avond zijn, waarin alles precies wordt uitgelegd.

Bij de Rode en Oranje competitie is het niet erg als je een keer niet kan spelen maar als je deelneemt rekenen wij er natuurlijk wel op dat je de meeste keren meedoet.

Uitleg leeftijdsgroepen en kleuren
De leeftijdsgrenzen van Rood, Oranje en Groen gelden als adviesrichtlijnen met een marge van 2 jaar. Onderstaande leeftijdsindeling wordt gehanteerd bij alle KNLTB-wedstrijden en is geldig voor heel het kalenderjaar 2019 (1 januari – 31 december).

Extra informatie Groene competitie
Je speelt met je team in een poule tegen andere clubs uit de regio. Er zijn 7 speeldagen: zondag 7 april, zondag 14 april, maandag 22 april (tweede Paasdag), zondag 12 mei, zondag 19 mei, zondag 26 mei, zondag 2 juni.
Van de 7 keer speel je 3 of 4 keer thuis en de overige keren uit. Per speeldag speel je als team 4 enkels en 2 dubbels. Jongens en meisjes spelen door elkaar.
Je geeft je individueel op en vervolgens worden de teams samengesteld door de JC en de trainer. Je kunt wel aangeven bij wie je graag in het team wilt. We zullen er zo goed mogelijk rekening mee proberen te houden. Er is geen garantie dat je kunt worden ingedeeld. De JC bepaalt, in overleg met de trainer, het aantal teams dat opgesteld kan worden en de definitieve teamindeling.

Ieder team heeft 1 of 2 teambegeleiders, ouders van de kinderen uit dat team. Zij zullen o.a. de kinderen begeleiden tijdens de competitiedag, de wedstrijdformulieren invullen en het vervoer van de uitwedstrijden regelen met de overige ouders. Van te voren zal er een avond zijn, waarin alles precies wordt uitgelegd.
Als een kind deelneemt aan de competitie, rekenen wij erop dat hij/zij in principe alle wedstrijden zelf aanwezig is. Per speeldag moeten minimaal 4 kinderen aanwezig zijn voor een compleet team.

Inschrijven (mogelijk tot uiterlijk 14 december)

Je kunt je inschrijven door een e-mail te sturen naar [email protected] (klik op deze link).

Vragen kun je stellen via [email protected] of rechtstreeks aan JC leden.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 346 213 280

(Postadres: Postbus 61, 3738 ZM Maartensdijk)

Sportpark: Dierenriem 6A
3738 TR Maartensdijk