Introductie Tennisschool TTNext 16 maart en Pre competitie Toss 29 maart

07 maart 2024

Met temperaturen boven de 10 graden en een lekker zonnetje lonkt het tennis- en padelseizoen weer. In de 2e helft van maart is de start van het seizoen met het Bilts Open Tennis bij FAK. Na het Paasweekend gaan de voorjaarcompetities voor tennis en padel weer van start.

Vanaf dit jaar zijn wij voor de tennislessen de samenwerking aangegaan met de tennischool TTNext. Deze school, die ook lessen geeft op TV Hollandsche Rading, is bij de jeugd al bezig met gecombineerde groepen met kinderen van beide verenigingen samen om meer evenwichtige groepen te kunnen indelen.

Kennismaken

Op zaterdag 16 maart 2024 van 16.00 tot 20.00 uur bestaat de mogelijkheid kennis te maken met de leraren van de tennisschool en hun aanpak.

En op vrijdagavond 29 maart organiseren wij de Pre-competitie Toss (Tennis én Padel). Ook dan is de tennisleraar aanwezig om ons te voorzien van tips en te informeren over de tennistrainingen. Zie onderstaand het bericht van de tennisschool:

Beste leden van Tautenburg,

Wij van TTNext hebben erg veel zin in de komende periode. Met leuke en goede trainingen willen we jullie nog enthousiaster maken. Dankzij de goede samenwerking vinden de jeugd en senioren training van Hollandsche Rading tijdelijk bij Tautenburg plaats. Bij Hollandsche Rading worden de banen namelijk volledig vernieuwd. Bij de jeugd is het ook super leuk als de ouders ook mee komen. Dus vraag jouw vader en moeder mee! Ook als jouw ouders niet tennissen zijn ze welkom en kunnen ze zelfs een proefles volgen als ze dat willen. Wij willen iedereen laten zien hoe leuk het spel tennis is.

Om kennis met ons te maken nodigen we alle jeugd en senior leden van Tautenburg  uit om op zaterdag 16 maart van 16:00 uur tot 20:00 uur te komen. Het is mooi als iedereen er rond 16:00 uur kan zijn maar als je later komt ben je ook welkom. Op 29 maart zijn wij samen ook aanwezig bij de Pre-competitie Toss vanaf 19:30 uur tot sluit🎾👍🏼🥳 Team TTNext  

Aanmelden!

Wij hopen op jullie komst naar ons park om je te laten informeren en een proefles te spelen. Aanmelden voor 16 maart is niet nodig. Voor de Toss zal de aanmelding via de Club-App t.z.t. worden opengezet. 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 346 213 280

(Postadres: Postbus 61, 3738 ZM Maartensdijk)

Sportpark: Dierenriem 6A
3738 TR Maartensdijk

KVK-nummer

40477032