Geplande werkzaamheden rondom kantine TPV Tautenburg

25 februari 2024

Na de introductie van padel hebben de terrassen een flinke opknapbeurt gekregen.
Wat echter bleek is dat de toegang tot de kantine vanuit de nieuwe padelbanen niet optimaal was. Om een goede balans te vinden tussen banen en kantine en een eenheid op het sportpark te creĆ«ren hebben we als bestuur een verbouwing van het clubhuis overwogen. Hier zijn verschillende opties voor mogelijk, met meer of minder impact. We hebben besloten om nog dit jaar een eerste aanpassing te laten doen. 
 
Zo zal de oude bestuurskamer leeggemaakt worden en voorzien van een raam en deur om padelspelers net als tennisspelers rechtstreeks toegang tot de kantine te geven.
 
Daarnaast willen we de kantine aan de zijde van padelbaan 1 en tennisbaan 3 meer bij het terras betrekken. Hiertoe wordt de ramenpartij aan die zijde vervangen door twee schuifwanden. We denken dat een extra toegang van die kant de gezelligheid bevordert. 
 
De werkzaamheden starten eind februari / begin maart en zijn dan grotendeels, op een paar aanpassingen zoals schilderwerk en tegels, klaar medio maart 2024.
Daarmee zijn we mooi op tijd als de padel- en tennisactiviteiten in het voorjaar weer gaan aantrekken en de competities van start gaan.
 
Namens het bestuur.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 346 213 280

(Postadres: Postbus 61, 3738 ZM Maartensdijk)

Sportpark: Dierenriem 6A
3738 TR Maartensdijk

KVK-nummer

40477032